Posts

Showing posts from September, 2015

How to Cope Under Pressure

Image

Fifty Fifty Skate Festival at Hin Bus Depot Art Center

Image
Last month kami ke satu Skate Festival - Fifty Fifty presented by VANS Malaysia di Hin Bus Depot Art Center. 
Bagi yang kurang familiar dengan Hin Bus Depot Art Center, tempat ni ialah salah satu bangunan warisan bersejarah di Pulau Pinang. Di miliki oleh Hin Company, yang suatu masa dulu di gunakan sebagai depot bas. dah lebih sedekat dah tak guna sebagai depot bas, cuma baru-baru ni tempat ni diberi second life sebagai open art space atau ruang seni untuk pameran dan turut dijadikan pusat untuk menyokong generasi baru sebagai saluran untuk menyerlahkan kreativiti.
Pameran pertama ialah dari Ernest Zacharevic, iaitu artis yang sangat terkenal dengan lukisan mural di sekitar Pulau Pinang. 

ok, berbalik ke Skate Festival tu ye hehe Antara highlight aktiviti-aktiviti di Fifty Fifty Skate Festival ialah Performance by local indie artis- Bittersweet, Oh Chentaku, Maddthelin, Pop Konspiracy & Weot Skam , competition skate kat mini ramp & some exhibition.
It was actually a good exposure…

Birthday Party Sticker Design

Image
Sticker design for my best friend’s son birthday party goodies bag as requested from her . Ultraman theme :)
Happy 5th Birthday Aidil Zafran ! 




Hey there . Meet Ora !

Image

Struggling working mom!

Image
Regret that I can't be with u 24/7 but i'm trying & getting my best for you
yeah evry mom memang nak kan yang terbaik untuk setiap anak. Tapi ada setengah yang memang tak boleh 24 hours dengan baby yang tengah membesar. Yang memang nak kan kasih ibu setiap saat. But don't worry ! as working mom, kita kena bijak bahagikan setiap masa kita. Bila kat tempat kerja kenalah kerja dengan jujur dan ikhlas. Bila kat rumah pula jangan la bawak balik kerja rumah atau sibuk berkepit dengan phone. So pandai-pandai la bahagikan masa dengan sebaik-baiknya. Even kita tak dapat 24 hours dengan anak, but stil , kita boleh berikan yang terbaik !
Salute all working mom !!




Last night before bed time

Image
Lepas series of episod crying and playing and nursing. Then finally sleep.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...